mötet

I den svarta natten möts dom två. Hon och Han, så förälskade av ytan på varandra. Utan att tänka försvinner dom i varandras armar. Deras hjärtan slår så hårt,kärleken emellan dom är obetydlig.Det är deras kroppar som har övertaget. Lustarna hos dem är så stora så at dom inte längre kan hålla det tillbaka. Känslorna som dem känner känns bra för bara någon sekund sedan bryts de av och skräcken och rädslan börjar närma sig. Kropparna avviker och försvinner bort från varandra. Solens första strålar stiger upp oc en ny dag närmar sig, då går Hon och Han skilda vägar. Men inom dom finns lusten av närhet kvar men ingen säger något eller gör något. Det blir som vanligt som om ett möte mellan dem aldirg hade hänt. 




image8




 


Kommentarer
Postat av: Ellen

Julia! Tack för att du lägger ut dina texter för oss som inte riktigt vet vad man ska göra av alla ord som virrar runt i huvudet. Tack för att du delar med dig av dina vackra texter. Fortsätt skriva!! För din egen och för min skull!

2007-08-19 @ 21:48:57
Postat av: Anneli

aaw värsta bra början.. haha blir as ledsam till slutet..tänk om det händer så.. bli orolig nu juh.. hahaha aja..as bra text i alla fall.. <3

2007-08-26 @ 10:42:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0