mötet

I den svarta natten möts dom två. Hon och Han, så förälskade av ytan på varandra. Utan att tänka försvinner dom i varandras armar. Deras hjärtan slår så hårt,kärleken emellan dom är obetydlig.Det är deras kroppar som har övertaget. Lustarna hos dem är så stora så at dom inte längre kan hålla det tillbaka. Känslorna som dem känner känns bra för bara någon sekund sedan bryts de av och skräcken och rädslan börjar närma sig. Kropparna avviker och försvinner bort från varandra. Solens första strålar stiger upp oc en ny dag närmar sig, då går Hon och Han skilda vägar. Men inom dom finns lusten av närhet kvar men ingen säger något eller gör något. Det blir som vanligt som om ett möte mellan dem aldirg hade hänt. 




image8




 


Loneliness

At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home.Some tell lies true makeing to the day. Others are just now faceing the truth. Some are evil men at world  with good and some are good struggling with evil. 6,00,000,000 people in the world, 6,00,000,000 souls and sometimes all you need is one

I natt

Hon har en ensamhet
på brustna hjärtans väg
och hon har eldens kraft
Hon är stark som få
men ingen du kan nå
hon säger;
när du är här är jag aldirg ensam


jag drömmer...

I mina drömmar finns bara en sak, Kärlek. Ibland kan jag drömma om min första kyss, fast den drömmen skrämmer mig för nu i efterhand kan jag säga att jag kankse inte skulle gjort som jag gjorde. Men det är lätt och säga i efterhand. Jag kan också drömma om en kille som bara finns i mina drömmar, jag vet att han inte finns på riktigt, så fånigt tjejig är jag inte. För jag får aldirg se hans ansikte i drömmarna utan jag hör bara hans ord, hela han är suddig. Men ändå i drömmen är han så verklig. Han står där vid min sida och det han säger är det jag vill höra. Dom tre små orden och jag vet han menar det.

Det låter kanske dumt men ibland kan jag drömma om saker som känns, tuffa saker jag gått igenom. Sånna drömmar gör ont, men av dom drömmarna kan man se dom ljusa sidorna. Att kunna se det fina i ett förhållande som är slut. Är inte det kärlek? Att kunna se, det där fina i drömmarna och skratta och tänka tillbaka. Men vad vet jag , jag vet inte vad kärlek är. Det är ändå bara drömmar, jag drömmer.



kärlek


vänskap

"Du är inte ensam
Vi står här tillsammans
Jag är vid din sida föralltid.
När rädslan kommer,
 tar jag din hand.
När det blir kallt,
och du inte orkar mer.
du passar inte in någonstnas
jag ger inte upp
du måste fortsätta orka,
för min skull
vi fixar det, det blir okej
För jag är här för dig."

sånna ord drömmer jag om att höra



.image4

Rädsla över kärleken

att vara rädd för något är min svaghet. Jag är rädd för kärlek, fast jag upplevt den så många gånger innan. Varför vågar jag inte släppa in någon? Det är inte svårt att fånga mitt hjärta men att röra det, det är svårt. Jag vet itne varför jag stänger folk ute det bara blir så. Att vara rädd för kärlek skapar hos mig en längtan efter det där fina men när någon kommer för nära stänger jag dem ute och gömmer mig bakom andra. Jag som släpp in så många vänner förut men alltid har det slutat att mitt hjärta krossas. Varifrån kom denna feghet och ynklighet?
När någon kommer in i mitt hjärta och nästan rör det, slänger jag iväg handen som stäcker sig efter det och gömmer mig, glömmer bort alla mina känslor. jag känner en trygghet i all gömma mig för då glömmer alla bort mig, som ett osynligt spöke sitter jag där, gömd bakom en skugga. Jag vet att det jag gör är fel att itne våga släppa in någon men jag vågar ärligt talat inte. Inte nu och en tid framåt i alla fall.


kärlek

Fånga mitt hjärta, fånga min själ. Ta mig härifrån, låt mig få känna smaken av din läppar. Lyft  mig upp och säg det där jag vill höra, Smek min kind och säg " Du är allt jag vill ha". Mitt hjärta vill slå dom där extra slagen när jag ditt anstikte ser. Dina ögon ska tindra när du ser mig så som jag är. Låt oss vara ensamma en stund så jag kan säga till dig att du är det bästa. När du rör mig, fryser jag till is, allt annat stannar runt om oss och kvar blev vi. du och jag. Kan du ta mig dit där horisonten slutar och visa mig vad kärlek är? För jag vet inte var horisonten slutar och vad kärlek är. Så jag får fortsätta drömma om att du fångar mitt hjärta och ta mig härifrån.



hjärta

Hon är fångad av havets magiska krafter

Hon sitter på den kalla stenen och ser ut över det mörka havet. Vinden båser kallt kring hennes tunna kropp, den tar tag i henne och för henne bort. Till en värld bortom verkligheten, in i fantasin.  Men hon fryser inte, hon bara sitter och ser på havet som ligger där så spegelblankt och tyst. Hon tycker om att gå hit, och bara se på havet, höra vågornas kluckande mot stenarna. Här kan hon vara utan att ingen annan ser henne, hon gömmer sig för världen och av havet samlar hon kraft. Vardagen är hård och tuff, inget är sig likt. Hon känner sig tom och saknar något, trots det är hennes hjärta krossat och hennes vänner borta. Hon sitter där på stenen och tänker, varför ska det vara så? Molnen på himmelen börjar anta en svartare ton, hon tror att det ska börja regna snart men ändå sitter hon kvar. Fångad av havet och dess magiska krafter. Ensam sitter hon där varje dag, ingen får gå med, hon stänger sig ute från omvärlden och sig själv. I väntan på att något ska ändras och någon ska komma och hitta henne  sitter hon där så tyst och fastfångad.

Du, min verklighet

 Du, min verklighet.   I den kalla höstnatten gick dom hand i hand sakta på den gråa ängsliga landsvägen och ännu en dag hade passerat förbi. Dom bruna löven flög sakta ner från trädens stora kronor, värmen från hennes hand gjorde honom varm i hela kroppen. Dom passerade gata efter gata, kvarter efter kvarter medan kvällens mörker spelade dom ett spratt. Efter en stund fann dom vad dom sökte, en parkbänk mitt inne i deras djupaste drömmar. Dom slog sig ner och såg ut över solnedgången som höll på att gå ner. Den mörka höstkvällen förvandlades snabbt till natt och månen lyste starkt över där dom satt.  Hans hand var nu inte i hennes utan runt om henne och värmde henne. När hans mjuka små läppar nuddade henne kändes en rysning genom hela hennes kropp. Hon förstod då hur mycket hon älskade honom och ville ha honom, hon besvarade kyssen och smekte hans kalla kind.Natten hade blivit mörkare och värmen försvunnit, där satt dom, han och hon på en parkbänk och kysstes mitt inne i sina djupaste drömmar. Tiden stannade, liksom deras hjärtan.  När morgonen grydde och solen steg upp satt dom där, han och hon på en parkbänk i sina drömmar. Dom hade inte sovit en blund, nattens märkliga ting och kärleken hade hållit dom vakna. Hon låg ner med huvudet i hans knä, han satt upp och sträckte ut sina långa ben mot det gröna gräset som fanns runt om dom. Hon pussade hans små frusna läppar och sade:-          Nu har vi suttit här hela natten, jag skulle kunna sitta här hela dagen, hela livet bara för att vara med dig.Han mötte hennes puss och kände hennes värme spridas genom hans kropp sedan log han och svarade:-          Jag kommer alltid att finnas bredvid dig.Sedan kysste han hennes röda läppar igen och fylldes av hennes kärlek, han smekte hennes mörka hår. Hon såg in i hans  mörka ögon och letade efter något och sa:-          Älskar du mig?Han log tittade bort och svarade:-          Jag kommer alltid att älska dig.Solens strålar skymtade fram bland molen när morgonen grydde, löven hade nu fallit från träden som stod där helt nakna. En dam med hund gick förbi parkbänken. Tiden sprang iväg och så gjorde han med. Plötsligt steg solen upp och lyste klart och starkt på parkbänken. I hennes dröm satt dom där båda två, hand i hand och kysstes. I hennes verklighet satt hon där ensam och tänkte på honom, hennes älskade som bara funnits i hennes drömmar.

RSS 2.0